Mikroplaćanja SatoshiPay sustavom

SatoshiPay sustav služi za mikroplaćanja koja gotovo da i ne bi mogla biti moguća bez brzih i jefitinih transakcija pomoću kriptovalute. Čak i ako ne znate ništa o kriptovaluti, taj vam sustav omogućava da pomoću svog preglednika nagradite sadržaj koji smatrate vrijednim. U slučaju ovih stranica radi se o eksluzivnim pisanim materijalima (člancima, krakim priručnicima i slično) koji nisu objavljeni nigdje drugdje. Neki od tih članaka su zasebni, a neki su povezani u neku vrstu online tečaja. Kada dođete na neki od takvih članaka, dio članka će biti vidljiv, a dio sakriven. Istodobno, u desnom donjem kutu pojavit će vam se plavi krug, što znači da je za daljnje čitanje potrebno izvršiti plaćanje i to u kriptovaluti koja se naziva Lumen (XLM) i dio je kriptoplatforme Stellar.

U nastavku teksta nalaze se napuci kako pribaviti Lumene i kako njima nagraditi trud i energiju uloženu u tekstove koje želite pročitati. SatoshiPay je globalan sustav i nabavljene Lumene možete koristiti na stranicama drugih izdavača, pisaca i kreativaca koji su prepoznali prednost ovakvog načina razmjene energije.


Od objave ovog članka došlo je do promjena u strukturi web stranica, ali i načina na koji se mogu dobiti besplatni lumeni. Najbojeće biti da nastavite čitanje aktualnog članka pod naslovom “Mikroplaćanja SatoshiPay sustavom”.

 

0

Bilo bi mi drago čuti vaše mišljenje, pitanja ili komentare članka kojeg ste upravo pročitali...


Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.