Okus Proboja

Ova je godina bila vrlo uzbudljiva! Radio sam na vrlo zanimljivoj zamisli o mogućnosti trenutnog stvaranja iskustva decentralizirane svijesti putem nove “tehnologije” koju sam nazvao NLF (nekonceptualne lingvističke forme). Osim teorije, proljeće 2018. bilo je ispuneno “testiranjem” u praksi; u manjim skupinama bližih suradnika, na javnim predavanjima (Maribor, veljača 2018.) a na posljetku i tokom četiri dana radionice “Proboj” (Rogla, svibanj 2018.).

Praksa se pokazala nevjerojatno uspješnom i NLF je sada spreman za svijet! Knjiga “Proboj – suprotstavite se autoritetu iluzije” izlazi istodobno na hrvatskom i slovenskom jeziku na proljeće 2019. Plan je da se uz nju pojavi i besplatna aplikacija za pametne telefone preko koje ćete moći u praksi doživjeti NLF čitanja.

No, u međuvremenu, za one koji žele okusiti “Proboj” prije nego se pojavi i prvi saznati o čemu se radi, dostupna je skripta (53 stranice) s gotovo cijelim prvim dijelom knjige. U skripti su objašnjenje zamisli o iluziji u kojoj živimo te mogućnosti izlaska iz njenog čvrstog zagrljaja. Objašnjeni su i teoretski temelji NLF-a, njegovo “ritmičko srce” i arhikauzalna (dharamanupatska) narav. Ako vas zanima detaljno objašnjenje, svakako preuzmite skriptu Okus Proboja!

Cijena skripte je 50 XLM (XLM su lumeni, kriptovaluta na platformi Stellar).

Ukoliko imte lumene u svom novčaniku (jer ste ranije koristili SatoshiPay sustav) kliknite na “Pay 50” i preuzmite skriptu u pdf formatu.

Ako nemate lumene i niste koristili SatoshiPay sustav do sada, nemojte odustati jer je vrlo jednostavno! Štoviše, u ovom trenutku možete skriptu dobiti besplatno! Čitajte dalje…

Da biste preuzeli skriptu, potrebno je koristiti sustav SatoshiPay. U donjem desnom kutu imate plavi krug u kojem vjerojatno piše “0” (nula) – ili broj XLM kojeg imate ako ste ranije koristili SatoshiPay. Klikom na taj krug možete napuniti novčanik u vašem pregledniku (kreditne kartice, PayPal, Stellar novčanik). Slijedite naputke. Ako su vam potrebni jasniji napuci, otiđite na članak “Mikroplaćanja SatoshiPay sustavom”.

POSEBNA PRILIKA!

Skriptu “Okus Proboja” sada možete dobiti BESPLATNO!

Naime, zajedno sa Zakladom Stellar i SatoshiPay sustavom provodim akciju besplatnog djeljenja lumena (XLM). Svakom novom korisniku darujemo besplatnih 100 XLM!  Ako ih preuzmete, ne samo da ćete moći “platiti” skriptu 50 XLM, nego će vam preostati još 50 XLM za plaćanje drugih ekskluzivnih članaka na oviom stranicama ili na bilo kojim drugim stranicama koje koriste isti sustav.

ZATRAŽITE SVOJE BESPLATNE LUMENE!

Napomena: ako ste ranije dobili lumene (XLM) preko SatoshiPay promocija, više ih ne možete dobiti. Akcija vrijedi samo za nove korisnike.

 

14

Komentara

 1. Avatar
  Šerka Halimić  studeni 29, 2018

  Adrijane, hvala hvala hvala
  na besplatnim lumenima i prilici da pročitam vasu skriptu.
  Baš ste me obradovali.
  Želim vam puno sreće (u i van ilizije).
  Šerka

  reply
 2. Avatar
  Zorica Ćetkovic  studeni 29, 2018

  Sve sam uradila ali mogućnost da “zavirim ” u scriptable nisam dobila

  reply
  • Adrian
   Adrian  studeni 29, 2018

   Preuzeli ste besplatne lumene?
   U donjem desnom kutu, u plavom krugu ste imali napisano 50?
   Kliknuli ste na plavi “Pay 30” i sada u plavom krugu imate napisano 20?
   Ukoliko je sve to tako, onda trebate samo kliknuti na link za preuzimanje. Piše vam “Okus Proboja (PDF 1,02 MB)”. Kliknite na to.

   reply
 3. Avatar
  Anonimno  studeni 29, 2018

  Najljepsa hvala za lumene i skriptu Proboj…jako se veselim citanja…

  Veliki pozdrav
  Višnja

  reply
 4. Avatar
  Anonimno  studeni 30, 2018

  Pozdravljen Adrian

  na to temo sem bila na tvojem seminarju na Rogli in gradivo, ki nam ga daješ na razpolago že pred izidom knjige (ki jo mimogrede komaj čakam) in ki govori o metodi NLF, s pomočjo katere naj bi nam uspelo izstopiti iz sveta iluzij v svet resničnosti, mi je seveda zelo dragoceno darilo. Zatorej – srčna hvala in vse dobro na tvoji/naši poti.
  Maja M.

  reply
 5. Avatar
  aco  prosinac 4, 2018

  ne mogu da preuzmem skriptu iako sam dobio lumene..molim pomoc

  reply
  • Adrian
   Adrian  prosinac 4, 2018

   Trebalo bi biti jednostavno. Ako imate lumene u pregledniku, kliknete na “Pay 30”, a zatim vam se aktivira link odmah pored toga s nazivom pdf dokumenta “Okus proboja”. Kliknete na to i preuzmete skriptu.

   reply
 6. Avatar
  Anonimno  prosinac 5, 2018

  Dobro veče, da li se besplatni lumeni još mogu dobiti?
  Pozdrav iz Lj.

  reply
  • Adrian
   Adrian  prosinac 6, 2018

   Za sada još da. 🙂

   reply
 7. Avatar
  Vlada Trajanovic  prosinac 8, 2018

  Adriane, Vi ste jedna posebna duša koja nesebično deli svoja iskustva i znanje !!! Puno Vam hvala na svemu ! Neka Vas Andjeli i Stvoritelj uvek i dalje inspirišu !!! 🙂

  reply
 8. Avatar
  Slavica Vukanić  prosinac 10, 2018

  Poštovani Adrian, htela sam da platim Vašu skriptu ” Proboj “, medjutim preko ovog linka koji ste označili za plaćanje, stoji da nema lumena. Imala sam onih 50 koji ste nam poklonili i nekoliko ostalih od prethodne moje kupovine. Htela bih da pitam da li je neko imao sličnu sitiaciju, o čemu se radi. / ? Imam novi kompijuter, da li to može biti razlog?
  Pisala sam i support-u SatoshiPay-a.

  reply
  • Adrian
   Adrian  prosinac 10, 2018

   Da, novi kompjuter može biti razlog. 🙂 SatoshiPay novčanik se nalazi u pregledniku koji koristite – u onom gdje ste dobili besplatne lumene ili ih dokupili. Kad mijenjate uređaj, potrebno je prebaciti sadržaj novčanika na novo mjesto (plavi krug/manage wallet/export, a zatim u novom pregledniku ili novom uzređaju – plavi krug/manage wallet/import).

   reply
 9. Avatar
  Gordana Vrtovšnik  prosinac 13, 2018

  Pozdrav!
  Stalo je na “Sending SatoshiPay credits….” i izgleda da ima neka greška:

  Šta sad bi trebala/mogla učiniti?
  Hvala!

  reply
  • Adrian
   Adrian  prosinac 13, 2018

   Jedino to možee je pisati SatoshiPay podršci – plavi krug/bilo koja opcija/feedback Opišite situaciju, možda mogu pomoći…

   reply

Bilo bi mi drago čuti vaše mišljenje, pitanja ili komentare članka kojeg ste upravo pročitali...


Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.