Labirint iskušenja

2019. godinu obilježava Šani/Ketu ples (Saturn i južni Mjesečev čvor), točnije njihovo sljubljivanje koje traje šest mjeseci. Poradi usporedbe, slična situacija u nedavnoj povijesti dogodila se samo dva puta: 1939., točno u trenutku početka Drugog svjetskog rata, i 1962., u vrijeme nuklearne krize kad smo za dlaku izbjegli uništenje svjetskih razmjera.

Oba se astrološka činitelja u načelu smatraju maleficima. Saturn donosi tugu, razdvajanje, uništenje i smrt. Ketu označava nagle događaje, agresiju, nesreće i ratove. Ali, vrijedi i sljedeće: Saturn donosi duhovno znanje, unutarnji mir, upornost i razumijevanje prirodnih zakona, a Ketu označava oštar um, razlučujuću moć, snažna duhovna iskustva i izlazak iz kruga karme.

Izrada i korištenje labirinta iskušenja dio je predviđenih preventivnih mjera za ključne tranzite tijekom 2019. godine, posebice za vrlo dugo zadržavanje Šanija (Saturn) i Ketua (južni Mjesečev čvor) unutar istog područja neba.

Labirint iskušenja predstavlja jedinstvenu kombinaciju unutarnje energije dva osnovna labirinta: labirinta života i smrti (Saturn, Šani) i labirinta slobode (južni Mjesečev čvor, Ketu).

Skripta (30 stranica), koju možete besplatno preuzeti, sadrži njegov sjemeni oblik (konstrukcija labirinata iz sjemenih oblika opisana je u mojoj knjizi Labirinti i njihove tajne), crtež labirinta iskušenja, naputke za konstrukciju, opis staza i tekst koji možete koristiti prilikom ritualnog prolaza kroz labirint iskušenja.

Tijekom 2019., posebice od četvrtog do desetog mjeseca, bilo bi izvrsno organizirati izgradnju labirinta iskušenja, prolaze kroz njega, proslave u ključnim dijelovima godine (poput solsticija ili ekvinocija). Sve to možete učiniti sami, s prijateljima ili duhovno usmjerenim grupama s kojima se družite.

Uživajte u jednoj od najzabavnijih i najkorisnijih preventivnih mjera čija snaga daleko nadilazi bilo kakve opise.

 

KLIKNITE NA SLIČICU LABIRINTA ISKUŠENJA
I PREUZMITE BESPLATNU SKRIPTU S DETALJNIM OPISOM
KONSTRUKCIJE, UPORABE I RITUALA PROLAZA!

 

 

3

Komentara

 1. Avatar
  Radmila  ožujak 26, 2019

  Beskrajno hvala!
  Radmila

  reply
 2. Avatar
  Dobrila Pajkovic  ožujak 26, 2019

  Ovo o lavirintu mi nije bas jasno ali evo preuzimanje je u toku i proucit cu ga.Radujem se svemu sto cu naucit i ucinit za sebe i ovaj nas prelijepi svijet😇👋

  reply
 3. Avatar
  Biljana  ožujak 29, 2019

  Kao što sam upravo i pustila objavu na fb..i pozvala graditelje..na druženje ..šuma Musapstan u Zadru..
  Adriane Vi /ti ste tako dobro do ispisali da nema sumnje u izgradnju..nadam se realizaciji i uživanju..s poštovanjem prema Saturnu i knjizi Veličanstveni Saturn kao i na knjizi Umjetnost davanja..seminar davne😉2000 u Šibeniku me otkrio..i evo sada osjećam i opet poziv i suradnju..hvala Vam na dijeljenju i trudu..
  Zaboravila sam dane u tjednu no zapamtila sam subotu..koja je pod Šanijem..pa smatram da bi taj dan bio i za izgradnju..

  reply

Bilo bi mi drago čuti vaše mišljenje, pitanja ili komentare članka kojeg ste upravo pročitali...


Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.