(R)evolucija

Dogodilo se nešto toliko značajno da se može nazvati presudnim, a kriptovalute su jedan od najsnažnijih katalizatora tog procesa.

Sa(n)toshi

Suvremena legenda ili intervencija s neba? Anarhistički manifesto ili svjetska zavjera? Možda nikada nećemo saznati…

Kriptopočetak

Kriptovaluta dolazi iz budućnosti, iz svijeta u kojem nema eura, dolara ni fiatvalute. Vrijedi li truda, energije, investicije ili pak…


 

Nije stvar samo u tehnologiji, niti pak u novom obliku novca (iako bi same po sebi te dvije stvari bile dovoljne za revoluciju). Po prvi put u povijesti gledamo u oči potencijalno drastičnoj promjeni odnosa prema vrijednosti informacije i razmjeni energije. Decentralizacija novca mogla bi pokrenuti decentralizaciju društvenih odnosa, a sve to skupa moglo bi promijeniti način na koji doživljavamo sebe i svoj položaj u svijetu. U najkonkretnijem mogućem smislu, decentralizacija SVEGA, a posebice svijesti, predstavljala bi promjenu u životu čovječanstva ravnu onoj koja se dogodila prije sedamdeset tisuća godina pojavom konceptualnog uma i sposobnosti svjesnog poimanja stvarnosti i vlastitog postojanja.– Adrian P. Kezele

 

 

 

Dio webinara “Kripto(r)evolucija” koji objašnjava povijest novca i razloge zašto kritpovalute doista predstavljaju kako evoluciju tako i revoluciju u financijskom sustavu, te otvaraju neslućene nove mogućnosti u području međusobnih ekonomskih, ali i cjeloukupnih društvenih odnosa.

 


 

 

Online kriptotečaj: jednostavan i praktičan ulaz u svijet kriptovaluta.

Nova tehnologija mnogima je strana i u početku nije baš bila jednostavna za korisnike. Ali, napredak je svakodnevan i primjena postaje jednostavnija. Na ovim stranicama možete savladati jednostavni online tečaj tijekom kojeg ćete u praksi naučiti neke od osnovnih postupaka u radu s kriptovalutom.