Hvatači ritma obilja

Jedinstvena i, na žalost, neponovljiva radionica “Uhvatite ritam obilja” održana je u Novom Vinodolskom od 11.5. do 14.5.2017. Neponovljiva je zbog toga jer se ovakvo razdoblje, ovako povoljan “vjetar u leđa” prema jyotishu, drevnom znanju o ritmovima svemira, neće ponoviti tako brzo. Ovo je bila prilika života. (Objašnjenje možete pročitati u članku “Prilika života”).

Ali, obilje će uvijek biti zanimljiva tema jer predstavlja duboku ljudsku želju, a isto tako i jedan od četiri glavna životna cilja. Zbog toga će uvijek biti razloga i načina da naučimo stvarati obilje.

Majstori obilja su pogriješili više puta nego što su gubitnici pokušali. Bez djelovanja nema uspjeha. Obilje može pasti s neba, samo ako vi nebo stvorite u sebi.

Radionica je jedinstvena jer govori o načelima drevne arthe, vještine stvaranja obilja. U poplavi raznih duhovnih tehnika za brzo bogaćenje i malo vjerojatno ostvarivanje svih želja, artha se ističe stabilnošću, pouzadnošću i, preije svega, cjelovitošću. Ako vas zanima kako postati bogat, a ne izgubiti kompas ni u materijalnom ni u duhnovnom svijetu, onda je artha znanje za vas. Polaznici upravo završene radionice imali su prilike biti uživo vođeni kroz neponovljivo iskustvo. Međutim, namjera mi je da omogućim jednostavan pristup znanji o arthi svima koji to žele. Uskoro ću vas obavijestiti o tome kako  će to izgledati.

Važno je razumjeti. Tijelo, um, srce i duša moraju raditi zajedno, titrati kao jedno, u skladu sa Cjelinom. Jedino tako obilje može postati dio našeg života.

Kako je bilo na radionici? Slike govore tisućama riječi, ali ipak ne mogu prenijeti iskustvo. Bez obzira na to, osim videa kojeg možete pogledati iznad naslova članka, dijelim s vama  nekoliko slika i komentara koji prenose barem dio ozračja u kojem smo uživali, sijući dobre planove i učeći o tome kako živjeti obilje.

 

2

Komentara

 1. Avatar
  Simona  svibanj 16, 2017

  Dragi Adrian,

  super delavnica v čudovitem okolju. Imam samo še eno vprašanje: če je kava na četrtem mestu, na katerem je čokolada?

  reply
 2. Adrian
  Adrian  svibanj 19, 2017

  Pozdrav Simona, isprike što malo kasnim s odgovorom.

  Ne sjećam se da sam u tom istraživanju vidio da čokolada ima bitniji utjecaj na kreativnost, osim ako ju ne smjestiomo općenito među ovisnosti. Kava je bila eksplicitno navedena. Inače, kao početna točćka za daljnje istraživanje kreativnosti mogao bi poslužiti članak: Creativity Crisis: It’s Getting Worse https://www.ideatovalue.com/crea/khkim/2017/04/creativity-crisis-getting-worse/

  reply

Bilo bi mi drago čuti vaše mišljenje, pitanja ili komentare članka kojeg ste upravo pročitali...


Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.