SatoshiPay (sustav mikroplaćanja) i pisac Adrian Kezele (koji aktivno zagovara uporabu decentralizirane ekonomije i novih oblika razmjene energije) darovati će 20000 XLM (Lumena)!

I vi možete biti jedan od 200 korisnika koji će dobiti 100 XLM (Lumena) u svoj novčanik u pregledniku. Lumeni su kriptovaluta (na platformi Stellar) koja zbog svoje praktičnosti i primjenjivosti sve više osvaja svijet.

Ne znate mnogo o kriptovaluti? U ovom trenutku to nije važno.
Dovoljno je da želite isprobati nešto novo, na internetu ste (koristite interenet) i imate aktivni Facebook račun.

U ovoj promocijskoj akciji dobit ćete 100 XLM, što je u ovom trenutku vrijednost od otprilike 75 kn ili 10 eura (vrijednost vaših lumena može varirati od tržišnog kretanja)*. Jednom kad ih dobijete možete pomoću njih plaćati sadržaje koji vas zanimaju. Primjerice, na ovim stranicama možete platiti online tečaj o kriptovalutama ili niz ekskluzivnih članaka koji nisu dostupni nigdje drugdje. Naravno, niste obavezni potrošiti svoje Lumene ovdje – možete ih potrošiti na bilo kojim web stranicama koje koriste SatoshiPay!

U nastavku pročitajte o tome kako zatražiti besplatne Lumene
i kako ih nakon toga koristiti.

* SatoshiPay je novi online sustav plaćanja koji trenutno promovira svoje rješenje novim korisnicima nudeći im besplatno punjenje novčanika. Sredstva dolaze od partnera SatoshiPay-a, Zaklade Stellar. Da bi se izbjegla zlouporaba u smislu lažnih identiteta i nepravedno uzimanje sredstava, Zaklada Stellar zahtijeva provjeru Facebook računom.
Podaci se ne koriste ni za koju drugu svrhu.

 

 

ŽELIM SVOJIH 100 BESPLATNIH LUMENA!

 

Otiđite na bilo koju stranicu koja koristi SatoshiPay sustav. To je obično blog stranica ili članak odnosno tečaj koji se plaća. U ovom slučaju, možete otići na stranicu Adrianovog bloga.

Vidite li plavi krug u donjem desnom kutu ekrana? U njemu je napisana nula (0). Kliknite na njega. Pojavit će se tri izbornika. Prvi je „Top up“. Kliknite na njega. Sada će se pojaviti ekran na kojem možete uplatiti određena sredstva i tako napuniti svoj preglednik Lumenima. Mogli biste to napraviti PayPalom, kreditnom karticom ili, ako posjedujete Lumene, napraviti kriptotransakciju koja će završiti u vašem pregledniku.

No, vi ne morate napraviti ništa od toga! Vaša prva uplata bit će primanje besplatnih Lumena! U doljnjem dijelu piše: „Get your first top-up for free“ (prva uplata besplatna) i nakon toga „Type invite code here“ (upišite svoj pozivni kod).

Pozivni kod za dobivanje besplatnih 100 XLM je jednostavan:

 

adriankezele

 

Upišite ga i kliknite na plavi okvir u kojem piše „Claim your free credits“.

Trebat ćete potvrditi da prihvaćate uvjete korištenja SatoshiPay-a (kliknite na „I accept“), a zatim ćete biti prebačeni na stranicu Zaklade Stellar (kliknite na „I Accept“ i na „Verify your location“) gdje ćete svojim FB računom potvrditi da ste živi i jedinstveni korisnik, a ne robot (nemojte kliknuti na “Edit this” i pokušati izmijeniti dozvolu jer će taj postupak rezultirati u odbijanju vašeg zahtjeva za Lumenima). Ukoliko imate teškoća s praćenjem ovih naputaka, otiđite na SatoshiPay Zendesk članak (na engleskom) u kojem su instrukcije objašnjene i slikama.

SATOSHIPAY ZENDESK

Važno: Lumene će dobiti prvih 200 najbržih korisnika. Nakon toga ova promotivna akcija završava! Također, ako ste ranije dobili besplatne Lumene u nekoj od promotivnih akcija, na žalost, nećete moći sudjelovati u ovoj.

 

NAJNOVIJA VIJEST: Zbog velikog zanimanja kojeg je Adrian pobudio za decentraliziranu ekonomiju uspjeli smo za naše korisnike dogovoriti još 200×100 XLM! Znači, iznos je dvostruko veći te će 400 najbržih dobiti besplatne lumene!

 

 

KAKO UPOTRIJEBITI LUMENE

 

Kad je proces primanja besplatnih Lumena završen, svaki put kad dođete na neku stranicu koja nudi plaćanje preko SatoshiPay sustava, pojavit će se plavi krug u donjem kutu ekrana, a u njemu će sad pisati „100“.

Plaćanje je jednostavno – članak, fotografija, video, online tečaj ili bilo koja usluga koju plaćate na taj način bit će skrivena i označena malim plavim okvirom u kojem će pisati „Pay X“. X je naravno cijena u Lumenima.

Ako posjedujete Lumene u svom novčaniku, sve što je potrebno učiniti je kliknuti na taj „Pay X“ i skriveni sadržaj kojeg ste kupili će vam biti otvoren.

Imajte na umu da se Lumeni nalaze u vašem pregledniku. To znači da ih možete koristiti samo s tim preglednikom u kojeg ste primili Lumene*.

*Naravno, postoji mogućnost prebacivanja na druge preglednike ili uređaje (Plavi krug/Manage Wallet/Export Wallet).

 

GDJE MOGU POTROŠITI SVOJE LUMENE

 

Na bilo kojoj stranici koja koristi SatoshiPay sustav plaćanja.

Naravno, s obzirom da ste Lumene dobili preko ove stranice, bilo bi lijepo da barem nešto od toga i potrošite ovdje!

***

Primjerice, za 50 XLM mogli biste “kupiti” skriptu s 53 stranice – okus Adrianove najnovije knjige koja izlazi na proljeće 2019.

Okus Proboja

 

Ili, možete pohađati vrlo detaljan i koristan online Kriptotečaj čija je cijena 66 XLM

Kriptotečaj

 

Možete odabrati jedan od eksluzivnih članaka (cijena svakog je 10 XLM) koji nisu objavljeni ni u jednoj Adrianovoj knjizi, a donose vrlo zanimljive informacije o… pa, pogledajte sami:

 

U.G. Krishnamurti – nevjerojatna priča o prosvjetljenju
(osobni osvrt na anomaliju koja pokazuje u pravcu izlaza)

U.G. Krishnamurti

 

Ramana Maharishi – tradicionalista s okusom slobode;
jedan od najistaknutijih predstavnika advaite koji nije imao svog gurua

 

Ramana Maharishi

Slobodni leptiri – kad smo tako blizu, a opet tako daleko od shvaćanja slobode i prosvjetljenja (primjer knjige o prosvjetljenju koja to nije)

Slobodni leptiri

 

Ili, možda bi vas zanimali „Odabrani članci o dekonstrukciji iluzije“? Radi se o skripti (cijena je 20 XLM) u kojoj je okupljeno desetak članaka koji opisuju proces dekonstrukcije, osnovne ideje iza njega, kao i njegove moguće posljedice.

Odabrani članci o dekonstrukciji iluzije

 

S vaših 100 XLM sada si možete priuštiti većinu toga, a da ne platite ništa, to jest da upotrijebite besplatna sredstva koja ste dobili!

I još jednom: svoje Lumene možete potrošiti bilo gdje – nema nikakve obaveze da ih potrošite ovdje.

UŽIVAJTE U OTKRIVANJU NOVOG SVIJETA KRIPTOPLAĆANJA!