Upišite online seminar o Synchro.zoni
Naučite kako pokretati sinkronicitet i svakodnevno vježbati svoju intuiciju
Synchro.zona odgovara na vaša pitanja i nudi pomoć i vodstvo na vašem putu

Morate donijeti odluku?
Potreban vam je savjet?
Previše mogućnosti?
Niste sigurni kojim putem krenuti?


 
VJEŽBAJ INTUICIJU
KORISTI SINKRONICITET
SAZNAJ ODGOVORE
 

Kako to funkcionira?

Član Synchro.zone koji odgovara na pitanje NE ZNA sadržaj pitanja. Na taj način se uklanja “intelektualni cenzor” – onaj dio nas koji želi racionalizirati, sistematizirati i kontrolirati stvarnost – a oslobađa se prostor za intuiciju koja se pojavljuje u obliku prve misli, osjećaja ili iskustva.
Član Synchro.zone koji odgovara na pitanje bira se SLUČAJNIM IZBOROM. Na taj način se generira sinkronicitet – pitanje i odgovor, naizgled uzročno nepovezani, povezuju se kroz smislenu intiutivnu-sinkronističku komunikaciju. Nakon toga u mogućnosti ste nastaviti razgovor sa svojim sinkro-partnerom.

Što više ima članova Synchro.zone, to je veći ocean sinkroniciteta.
Članstvo u mreži Synchro.zone je besplatno! Pridružite se.

synchro_zone_answer_700

Synchro.zone je internacionalna mreža. Može se koristiti na svim jezicima, ali se preporuča engleski.
 

Vježbaj intuiciju.

Koristi sinkronicitet.


 
 • Kako postvljati pitanja u Synchro.zone?

  Najvažnije je da je pitanje koje postavljate jasno VAMA. Osoba koja će odgovarati neće znati njegov sadržaj. Neka vaša pitanja budu usmjerena, što znači da, kad pitate, pitajte za jednu stvar, ne za mnogo toga. Pokušajte izraziti svoje pitanje što jasnije možete.

  Evo primjera. Imate dilemu da li prihvatiti novi posao ili ne. Vaše pitanje bi moglo biti: “Ako prihvatim taj posao (napišite konkretno o čemu se radi), da li ću zaraditi više novaca (napišite konkretno što želite) tokom slijedeće četiri godine?” Ili: “Ako prihvatim taj posao, da li ću biti sretnija i imati više vremena?”

  Oblik pitanja zavisi od onog što želite. Ako imate određeni cilj na umu, izbjegavajte općenita pitanja poput: “Da li je dobro za mene da prihvatim taj posao?”, jer biste mogli dobiti pozitivan odgovor, ali bi se “dobro” moglo pokazati kao nešto druga od onog što ste očekivali. Izbjegavajte pitanja u obliku traženja predviđanja ishoda neke situacija. Radije ih postavite u obliku traženja savjeta za donošenje neke odluke.

  Prije nego ispišete svoje pitanje, provedite nekoliko minuta u tihoj kontemplaciji svoje situacije. Ne pokušavajte pronaći rješenje, samo razmišljajte o različitim mogućnostima. Sinkronicitet se privlači tišinom, jasnim umom i otvorenošću. Nakon toga, ispišite svoje pitanje i zatražite odgovor. Na taj način ćete povećati vjerojatnost zapanjujuće točnog sinkronističkog odgovora.

 • Kako odgovarati na pitanja u Synchro.zone?

  Kada zahtjev za odgovorom dođe do vas, najbolje je odmah odvojiti minutu, dvije i napisati svoj prvi utisak. Što se događa oko vas? O čemu ste razmišljali? Oko ćega se vrti vaša aktivnost posljednjih dana? Možda ste pročitali/vidjeli/doživjeli nešto što vam je privuklo pažnju?

  Možete poslati nekoliko rečenica, ili pak dulji odgovor (najviše 1000 znakova). Vaša poruka ne mora biti posebno duhovna ili mudra. Nije potrebno pisati kao da podučavate ili savjetujete. Samo ispišite prve utiske. Neka osoba koja će primiti vaš odgovor odluči što je važno, a što nije.

  Ako ste vješti u tome, možete koristiti razne intuitivne postupke ili koristiti druge generatore sinkroniciteta (recimo Sinkrolab) da biste oblikovali svoj odgovor.

 • Kako protumačiti odgovor?

  Kada primite odgovor, možda ćete ga morati bolje promotriti da biste ga protumačili. Ponekad će riječi odgovora biti blisko povezane s pitanjem, ali to neće uvijek biti slučaj. Iskustvo u radu sa sinkronicitetom pokazuje da nejasan odgovor uglavnom počiva na nejasnom pitanju.

  Prvi korak u tumačenju je razmatranje “atmosfere” poruke koju ste primili. Da li je ona puna radosnih, pozitivnih tonova ili se govori o nečem negativnom? Zavisno od toga, odgovor na vaše pitanje je DA, odnosno NE.

  Pokušajte pronaći poveznicu između dijelova odgovora i vašeg pitanja. Na primjer, pitanje o poslovnom partnerstvu privuklo je odgovor koji nema nikakve veze s poslovanjem. Međutim, podrobnija analiza ukazala je na poveznicu između privatnog života poslovnog partnera (koji je bio važan za posao) i odgovora. Mnogo je načina na koji možete povezati pitanje i odgovor. Budite kreativni!

  Dobro mjesto za razgovor o odgovorima je glavna stranica Synchro.zone gdje možete objaviti svoje pitanje i odgovor, te ga komentirati s drugima i eventualno dobiti pomoć u tumačenju.