Adrian P. Kezele strukturirao je velik broj raznih radionica i tečajeva. Većina njih vezana je uz sadržaj njegovih knjiga, ali ima i onih koje još nisu opisane u njima.

Tečajevi obuhvaćaju one osnovne, namijenjene velikom broju ljudi, bez obzira na prethodno znanje, ali i one napredne, koji postaju dostupni tek nakon svladanog osnovnog znanja odnosno iskustva.

Adrian je osnivač duhovno-edukativnog sustava pod nazivom “Duhovna akademija”. Osposobio je predavače, savjetnike i instruktore koji uz njega provode raznolik program tečajeva, radionica i studija.

“Duhovna akademija” ima svoje web stranice na kojima možete proučiti sve programe, a najbolji način da budte na vrijeme obavješteni od aktualnim događanjima je da se upišete na mailing listu “Život nudi više” (obrazac za upis je u desnoj koloni).

Budući da mnogo ljudi pita odakle početi, evo Adrianovog odgovora:

Naučiti meditirati jedna je od najvažnijih stvari koju čovjek mora učiniti u svom životu. Ova temeljna, a ipak tako jednostavna vještina ne osigurava samo uspjeh u svakodnevnim pothvatima, poslovnim i privatnim, već stvara trajni osjećaj unutarnjeg ispunjenja i sreće. Također, ispravna i redovita meditacija najbolji je poticaj našoj duhovnoj evoluciji te predstavlja put do iskustva viših stanja svijesti.– Adrian P. Kezele

Možete početi s knjigama ili online seminarima, što je izvrstan i djelotvoran način učenja, ali ako razmišljate o stvarnom iskustvu i dobrim temeljima, onda nema sumnje: naučite Integralnu meditaciju. To će biti vaš prvi korak prema novoj stvarnosti.

 

 

AKTUALNI DATUMI

Upišite se na mailing listu – na taj način ćete na vrijeme biti obaviješteni i o svim drugim predavanjima i eventualnim promjenama.

 

Do jeseni 2018. Adrian NE održava uživo tečajeve i radionice na području Hrvatske i Slovenije. Na raspolaganju je za online seminare i webinare koje će povremeno održavati. Sezona počinje ponovo krajem devetog mjeseca 2018. Planirano je niz aktivnosti, osnovnih i naprednih tečajeva, predstavljanja knjiga i predavanja. Rane prijave za tečajeve koji vas zanimaju moguće se MAILOM. Za sve ostalo, najbolje je upisati se na mailing listu, pratiti ove stranice ili Adrianove objave na društvenim mrežama, poput Facebooka.

Neki od poznatih datuma za radionice i tečajeve su:

Upaya – zajednička prevetivna mjera iz jyotisha – 27.-29.7.2018., Rogla

INTEGRALNA MEDITACIJA
Osnovni tečajevi

Zagreb,
10.-11.11.2018.
Ljubljana,
19.-21.10.2018.
16.-18.11.2018.
7.-9.12.2018.

Napredni tečajevi
Tečaj Ubrzanja

25.-28.10.2018., Rogla
Tečaj Aktivacije
Četvrti mjesec 2019. (sedam dana Tečaj Aktivacije + 7 dana “Napredni studij Joga sutri). Točan datum i mjesto bit će objavljeni tokom jeseni 2018.

NUDANZA
22..-26.8.2018., Rogla (NuDanza Deepness Program – samo za završene polaznike prve radionice)

OSTALI PROGRAMI

Radionica “Život-smrt-život” – 3.-4.11.2018., Ljubljana