Adrian P. Kezele strukturirao je velik broj raznih radionica i tečajeva. Većina njih vezana je uz sadržaj njegovih knjiga, ali ima i onih koje još nisu opisane u njima.

Tečajevi obuhvaćaju one osnovne, namijenjene velikom broju ljudi, bez obzira na prethodno znanje, ali i one napredne, koji postaju dostupni tek nakon svladanog osnovnog znanja odnosno iskustva.

Adrian je osnivač duhovno-edukativnog sustava pod nazivom “Duhovna akademija”. Uz njega, dio programa provode njegovi suradnici koje je tokom godina osposobio za rad i u koje ima potpuno povjerenje.

Najbolji način da budete na vrijeme obavješteni od aktualnim događanjima je da se upišete na mailing listu “Život nudi više” (obrazac za upis je u desnoj koloni).

Budući da mnogo ljudi pita odakle početi, evo Adrianovog odgovora:

Naučiti meditirati jedna je od najvažnijih stvari koju čovjek mora učiniti u svom životu. Ova temeljna, a ipak tako jednostavna vještina ne osigurava samo uspjeh u svakodnevnim pothvatima, poslovnim i privatnim, već stvara trajni osjećaj unutarnjeg ispunjenja i sreće. Također, ispravna i redovita meditacija najbolji je poticaj našoj duhovnoj evoluciji te predstavlja put do iskustva viših stanja svijesti.– Adrian P. Kezele

Možete početi s knjigama ili online seminarima, što je izvrstan i djelotvoran način učenja, ali ako razmišljate o stvarnom iskustvu i dobrim temeljima, onda nema sumnje: naučite Integralnu meditaciju. To će biti vaš prvi korak prema novoj stvarnosti.

 

 

AKTUALNI DATUMI

Upišite se na mailing listu – na taj način ćete na vrijeme biti obaviješteni i o svim drugim predavanjima i eventualnim promjenama.

 

Osim radionica uživo Adrian povremeno održava webinare za javnost pod nazivom “Večer s Adrianom”, a online seminari su na raspolaganju cijelo vrijeme. Rane prijave za tečajeve koji vas zanimaju moguće se MAILOM. Za sve ostalo, najbolje je upisati se na mailing listu, pratiti ove stranice ili Adrianove objave na društvenim mrežama, poput Facebooka.

Neki od poznatih datuma za radionice i tečajeve su:

INTEGRALNA MEDITACIJA
Osnovni tečajevi

Zagreb,
9.-10.3.2019.
Ljubljana
mail kontakt organizatora
25.-27.1.2019.
22.-24.2.2019.
22.-24.3.2019.
10.-12.5.2019.
Maribor
15.-17.2.2019.

Napredni tečajevi

Tečaj Ubrzanja (samo za završene polaznike osnovnog IM tečaja)
28.-31.3.2019., Rogla
Tečaj Aktivacije (za napredne praktikante IM)
7.-13.4.2019., Rogla
Aktivacija plus (za završene polaznike tečaja Aktivacije)
13.4.-20.4.2019., Rogla

OSTALI PROGRAMI
PROBOJ: NLF retreat.
16.-19.5.2019., Rogla

Jedinstvena radionica na osnovi knjige PROBOJ i inovativne tehnologije za stvaranje trenutnog iskustva decentralizirane svijesti. Posebna NLF čitanja (NLF je kratica za nekonceptualne lingvističke forme), vrlo duboko meditativno iskustvo bez preduvjeta u smislu znanja ili prakticiranja bilo kakvih tehnika – svi se mogu priključiti. Četiri nevjerojatna dana koja ne smijete propustiti!

NUDANZA
voditeljica Emina Ahmetović

Nudanza starter
Ljubljana
23.-24.3.2019.
Zagreb
9.-10.3.2019.
Nudanza Deepness Program (samo za završene polaznike Starter radionice)
21.8.2019.-25.8.2019., Rogla