Obilje na dohvat misli

Još mjesec dana, i ulazimo u razdoblje koje je toliko rijetko da se može nazvati prilikom života. Nadam se da ste pogledali video materijale i proučili tekstove s objašnjenjima Kozmičkog ritma obilja.

Radionica u Novom Vinodolskom gotovo je ispunjena (još ima poneko mjesto, ali doista treba požuriti s prijavama jer je kapacitet dvorane ograničen – javite se MAILOM, možda ta posljednja mjesta čekaju baš na vas).

Iako sam sadržaj radionice ukratko opisao u prethodnim člancima, detaljna razrada kojom se sada bavim otkriva mnoge detalje i zanimljivosti. Oni među vama koji me bolje poznaju znaju ponešto o načinu na koji se odvijaju predavanja i vježbe, ali doista rijetki shvaćaju da često do samog početka rada nemam punu informaciju o tome što će se zapravo dogoditi. Radi se o procesu koji sam opisao u nekim knjigama, a koji bi se najbolje mogao opisati kao “prisjećanje”. Nadalje, interakcija s polaznicima gotovo uvijek otkrije neke nove puteve i znanja o kojima nisam imao namjeru govoriti.

Kako se približava trenutak početka “kozmičkog ritma obilja”, tako i proces pripreme postaje intenzivniji, jasniji i konkretniji. U ovom trenutku mogu reći da će polaznici radionice doista dobiti snažne “alate” za stvaranje obilja. Raspon tih metoda i tehnika ide od stvaranje duboke unutarnje protočnosti (uporabom meditativne tehnike – upaje – za stvaranje obilja), uporabe posebnog oblika labirinta obilja (koji nikada prije nisam objavio ni prezentirao), takozvanog “Lakshmi plesa” i posebnih gesti (mudri) koje također povećavaju protočnost za obilje, pa sve do konkretnog razumijevanja načela stvaranja obilja u obliku “tri trostruka načela”, čijom primjenom osiguravate uspjeh vaših poslovnih i stvaralačkih pothvata. Sve to zajedno, u sprezi s iznimno povoljnim razdobljem kozmičkog ritma obilja, čini jedinstvenu i neponovljivu cjelinu.

Ne znam hoću li tu radionicu ponoviti u neko drugo vrijeme, ali čak i ako se to dogodi (moguće je, jer je znanje o kojem ću govoriti iznimno vrijedno i korisno), ovakve podrške kozmičkih ritmova više neće biti u neko dogledno vrijeme. Ako ikako možete, moja je topla preporuka da iskoristite ovu priliku.

Vidimo se u Novom!

***

Raspored rada na radionici može se promijeniti, ali pokušat ćemo se držati sljedećih tema i vremenskih okvira:

Četvrtak, 11.5.2017.
poslijepodne – dolazak u hotel
19:00 – večera
20:15 – 20:30
dobrodošlica i najava radionice
20:30 – 21:30
predavanje: “ARTHA – obilje koje nam pripada”
21:30 – 22:15
RASA TEHNIKE I UPAJE: pripremno predavanje za jutarnju instrukciju.

Petak, 12.5.2017.
09:00 – 09:30
inicijacija u Rasa tehnike i upaju za obilje
09:40 – 11:00
zajednička praksa upaje za obilje
11:30 – 12:30
predavanje: TRI TROJNA NAČELA ZA STVARANJE OBILJA
12:30-14:30 – ručak, slobodno vrijeme
14:30 – 16:00 – razrada i objašnjenje uporabe “tri trojna načela”
16:30 – 17:00- predavanje: LAKSHMI LABIRINT – formativna tehnologija u službi privlačenja energije obilja
17:00 -18:00 – zajednički ritualni prolaz kroz labirint obilja
18:00 – 19:00 zajednička praksa upaje za obilje
19:00 – večera
20:15 – 22:00
predavanje i razgovori: NAJČEŠĆE PSIHOLOŠKE I KARMIČKE PREPREKE STVARANJU OBILJA – te kako ih najlakše i najbrže ukloniti (primjena “tri trojna načela”).

Subota, 13.5.2017.
09:00 – 10:30 – zajednička praksa upaje za obilje
11:00 – 12:30
LAKSHMI MUDRE – čarobni pokreti i ples obilja
12:30-14:30- ručak, slobodno vrijeme
14:30 – 15:00 utvrđivanje “tri trojna načela”
15:00 – 15:45 rad na individualnom projektu stvaranja obilja
16:00 – 17:00 diskusija projekata u manjim skupinama
17:30 -18:00 – zajednički ritualni prolaz kroz labirint obilja
18:00 – 19:00 zajednička praksa upaje za obilje
19:00 – večera
20:15 -22:15
LAKSHMI MUDRE – čarobni pokreti i ples obilja.
Završni ritualni prolaz kroz labirint obilja, proslava.

Nedjelja, 14.5.2017.
09:00 – 10:30 – zajednička praksa upaje za obilje
10:30 – 11:30 – pitanja i odgovori, dodatne informacije, zatvaranje radionice.

5

Komentara

 1. Ljiljana Grill  travanj 10, 2017

  Dvadesetak godina znam za Vas i o Vama, ali tek sam se prije osam mj. mogla uključiti u svijet interneta, a tek prije
  mjesec ili mjesec i pol’ sam slučajno došla do Vaših objava. Radosna sam zbog toga. Toliko zasada. Lijepi pozdrav!
  Lj.G.

  reply
 2. Jožica Majcen  svibanj 8, 2017

  Poštovani gospodin Kezele,

  Moje je ime Jožica, i jako, jako mi je žao što nemate radionicu “Uhvatite kozmički ritam obilja” ovih dana i u Sloveniji.

  Več nekoliko puta danas sam pogledala vaše video materiale i imam jedno pitanje: kako se mogu ja sama pripremiti na “kozmički ritam obilja”, što je ono najbitnije i koji su moji vlastiti alati za stvaranje obilja?

  Vjerujem, da su ovi dani prilika živita i zato želim uraditi sve, što je potrebno.

  Puno vam hvala za vaš odgovor,
  Jožica

  reply
  • Adrian
   Adrian  svibanj 8, 2017

   Pozdrav Jožice,

   Zahvaljujm na javljanju. Ne mogu držati radionicu na dva mjesta (još uvijek mi je to nemoguće izvesti) :-). S obzirom da polaznika iz Slovenije u Novom Vinodolskom ima barem polovica, a možda i više, naše umjetne granice sigurno nisu prepreka za tako nešto.

   O alatima i metodama za stvaranje obilja govorit ću na radionici. Ne mogu vam u komentaru posta odgovoriti nešto što ćemo u Novom raditi tri dana, praktično 16 sati dnevno.

   Ovo jest prilika života i ja mogu samo čestitati onima koji su se na vrijeme javili i dobili mjesto na radionici (već gotovo prije mjesec dana je kvota bila ispunjena, mnoge smo morali odbijati, zbog čega mi je žao).

   Postoji mogućnost da jednom kasnije radionicu i ponovim (možda najesen ili druge godine), ali na žalost, ovako povoljno vrijeme se neće ponoviti tako skoro. Bez obzira na to, sadržaj radionice i ono što ćemo raditi mogao bi biti koristan svima. Ali, vidjet ćemo kakva će situacija biti najesen.

   reply
 3. saa  srpanj 5, 2017

  da li dajete garanciju za vase ucenje?
  toliko ima sistema razvoja i lajf koucinga da to nije normalno

  reply
  • Adrian
   Adrian  srpanj 5, 2017

   Saa, nitko ne može prijeći put umijesto vas, tako da garancija ne bi imala smisla. Ali, moj rad od 30 godina predavanja, seminara, savjetovanja, više od 40 knjiga, govori sam za sebe. Da tisuće ljudi nisu bili zadovoljni onim što su dobili na mojim radionicama, ne bih ih više mogao držati. Moja najbolja “reklama” su zadovoljni korisnici.

   Što se tiče teme obilja, radionica je održana, nakon nje je dostupan online seminar, a sutra (6.7.2017) imam besplatan webinar o toj temi. Možete me dva sata slušati, naučiti nešto (nadam se) i na osnovi toga odlučiti da li želite istraživati dalje ono što nudim. Link za registraciju na besplatni webinar je ovdje: https://app.webinarjam.net/register/40794/dac91cebec

   reply

Bilo bi mi drago čuti vaše mišljenje, pitanja ili komentare članka kojeg ste upravo pročitali...