Korak po korak kroz 2018.

Srdačan pozdrav na početku još jedne uzbudljive godine!

Prije svega želio bih se zahvaliti svima vama koji ste mi poklonili djelić svoje dragocjene pažnje, čitali mailove i članke te dolazili na predavanja i radionice. Veliko mi je veselje (i čast!) dijeliti zemaljsko iskustvo s vama.

2018. godina se nastavlja u tempu i ritmu koji je odredila prošla godina, jedna od najintenzivnijih do sada, barem što se tiče zanimanja za razvoj svijesti i za nove zamisli koje mijenjaju stvarnost u kojoj živimo. Kao što sam najavio u jyotish analizi 2018. te opisao na posljednjem webinaru, očekuju nas zanimljiva vremena. Iskreno se nadam da ćemo zajedno iskoristiti potencijale koje imamo i jednom zauvijek ostaviti stari, mračni svijet neznanja iza sebe.

Svatko od nas odgovoran je za svoju stvarnost. Međutim, teret prošlosti je velik. Um je često opterećen starim obrascima, pa oči ne vide ono što je pred njima. Zbog toga ni mi ne činimo ono što bi bilo najbolje činiti. Znanje o svijesti je najveće bogatstvo koje možete steći; životna mudrost je najvrjedniji alat kojeg možete imati, a uklanjanje iluzije najviši cilj kojem možete težiti.

Sve to, i više, u teoriji i praksi, cilj je mojih aktivnosti tokom 2018. godine. Veći dio mape tog puta već je iscrtan, ali ima još nešto mjesta za dodatna predavanja i radionice koje će se pojaviti naknadno, ovisno od interesa koji pokažu lokalni organizatori.

Svako od većih događanja, predavanja, webinara ili radionica, bit će popraćeno i dodatnim informacijama, člancima i/ili video materijalima. O svemu tome obavještavat ću vas u zasebnim mailovima.

U nastavku je “mapa puta” i pregled aktivnosti za prvi dio 2018. godine.

Veselim se susretu s vama i svim koracima koje ćemo zajedno učiniti na putu do bolje i istinitje stvarnosti!

S ljubavlju,
Adrian

 

Mapa puta 2018.

Do kraja drugog mjeseca bit će završen redizajn web stranica www.adriankezele.com; za bolji dojam, lakši dolazak do informacija i kontakt sa zainteresiranima

Javna predavanja:

6.2.2018., 18:00, Ljubljana: Čajanka s Manco Košir; tema – smrt i umiranje u drugačijem svjetlu

20.2.2018., 18:00, Maribor, Večer uživo; tema: Prisutnost, oslobađajuća snaga sadašnjeg trenutka

1.3.2018., 18:00, Nova Gorica, radionica “Intuitivna spoznaja”


Webinari:

8.2.2018., 20:00, besplatni webinar pod nazivom “Decentralizacija svijesti: novi duhovni obzori”

Eventualni webinari za javnost u trećem i četvrtom mjesecu bit će posebno najavljeni.


Najvažniji događaj 2018!

17.-20.5.2018. Rogla, Slovenija, radionica pod nazivom “PROBOJ – suprotstavite se autoritetu iluzije”. Teorija i praksa novih tehnologija za decentralizaciju svijesti. Svakako osigurajte vrijeme i pokušajte se pridružiti ovom programu. Broj mjesta je ograničen, rane prijave su dobrodošle.


Jyotish upaja

27.-29.7.2018., Rogla, Slovenija. U skladu s jyotish analizom 2018., zajednička praksa upaje (Rasa tehnike) u kriznom trenutku omogućava stvaranje sklada u kolektivnoj svijesti. I vi se možete pridružiti dvodnevnom programu upaje (učenje Rasa tehnika će biti organizirano na početku programa). Troškovi upaje će biti minimalni, tako da sudjelovanje omogućimo što većem broju ljudi.

 

Program Integralne meditacije

Osnovni tečajevi Integralne meditacije

Ljubljana (tri termina, drugi i treći mjesec) već su ispunjeni. Zbog velikog interesa trudimo se pronaći još jedan termin.

Maribor: prvi termin u drugom mjesecu također je ispunjen. Mogućnost za dodatni termin je mala.

Zagreb: termin u trećem mjescu je ispunjen, još ima nešto mjesta na terminu u četvrtom mjesecu

Tečaj Ubrzanja, treći mjesec, Rogla, Slovenija: popunjen, najveći do sada tečaj s preko stotinu polaznika

Tečaj Aktivacje, četvrti mjesec, Rogla, Slovenija: još ima par mjesta

Rana najava za zainteresirane: u prvom mjesecu 2019. godine održat će se vrlo rijedak tečaj pod nazivom “Napredni studij Joga sutri” koji traje 14 dana. Otvoren je samo završenim polaznicima Tečaja Aktivacije.

Virtualni sastanci za grupe koje zajedno prakticiraju Integralnu meditaciju održavat će se u prosjeku jednom mjesečno, u obliku zatvorenog webinara.

 

NuDanza program

NuDanza starter radionice planiraju se u Ljubljani i Zagrebu. Voditeljica je Emina Ahmetović.

Zagreb, 17.-18.2.2018.
Ljubljana, 2.-3.3.2018.

Starter radionica potrebna je za sudjelovanje na Deepness programima.

NuDanza Deepness Program, 22.-26.8.2018.

Jyotish studij

Kao i svake godine, i 2018. jyotish studij u Sloveniji (Ksenija Raškovič Nassif, Zarja Fišter) i Hrvatskoj (Aleksandra Hampamer) počinje početkom desetog mjeseca.

 

Dekonstrukcija iluzije

Nakon godinu dana stanke, jesen 2018. vjerojatno ponovo donosi mogućnost formiranja grupe koja će šest mjeseci raditi na dekonstrukcviji iluzije, beskompromisnom programu uklanjanja obrazaca koji dovodi do samog ruba dugo traženog konačnog cilja, apsoutne slobode svijesti. Formiranje grupe ovisi o interesu i okolnostima.

 

Online seminari

I dalje su dostupni svi online seminari na platformi Siminars. Radi se o jednom od najjednostavnijih i najugodnijih načina stjecanja znanja. Više od deset online seminara omogućuje vam da iz udobnosti svog doma, bez obzira gdje se nalazite, usvajate željeno znanje. Popis seminara potražite pod “Online programi”.

 

 

1

Komentara

  1. ksenija ricov  svibanj 26, 2018

    ne vjerujem u crkvene institucije oni su u pravilu institucije sa ogromnom hijerarhijom i vlastitim interesima.Svi]a mi se vas osvrt na tu temu. .PRATIM VAS Lijepi pozdrav

    reply

Bilo bi mi drago čuti vaše mišljenje, pitanja ili komentare članka kojeg ste upravo pročitali...


Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.