Besplatni webinar: ILUZIJA – wtf?

Što kažete na ideju da u četvrtak, 4.10.2018., provedete večer s Adrianom? Ne morate nikud ići. U 20:00 sjednete u naslonjač ili prilegnete na kauč; laptop stavite na koljena ili prebacite sliku s računala na TV i… uživate.

Počinje nova sezona besplatnih webinara, a prvi među njima posvećen je zanimljovoj temi: koliko smo sigurni u svoju stvarnost? Što je iuzija, a što nije? U što vjerujemo, a što znamo?

Materijal koji će Adrian prezentirati na webinaru dio je najnovije knjige u pripremi pod nazivom “Proboj – suprotstavite se autoritetu iluzije” (planirani izlazak knjige je proljeće 2019.) Za sve one koje je knjiga “Uklanjanje faktora karme” dodirnula na neočekivani način, a posebno one koji su prošli (ili će uskoro proći – Ljubljana, 13.10.2018.) seminar Uvod u dekonstrukciju iluzije, ovaj webinar će biti posebno zanimljiv jer će produbiti i dodatno objasniti zamisli o “mayi”; kako ona nastaje, kako ju doživljavamo, a posebice kako doživljavamo kad se ona počinje raspadati pred našim očima.

Međutim, kao i uvijek, Adrian će materiji pristupiti tako da svi mogu pratiti, pa čak i oni koji se po prvi put susreću s ovom temom.

Kliknite na ovaj link koji će vas odvesti do upisne stranice webinara. Prijavite se pomoću svoje mail adrese, a zatim ćete dobiti sve potrebne naputke te link koji će vas odvesti u virtualnu “sobu za sastanke”.

Webinar je DOGAĐAJ UŽIVO, a ne snimka, tako da je sam po sebi neponovljiv. Ukupno trajanje webinara je u prosjeku oko 90 minuta. Polaznici imaju priliku komunicirati s Adrianom i pismeno mu postaviti pitanja u vezi teme webinara na koje on odgovara pred kamerom, izravno, na licu mjesta.

Prijavljeni polaznici će također moći pogledati i snimku webinara osam dana nakon njegovog održavanja. U tom slučaju, izravna komunikacija nije moguća.

Besplatni webinari su iznimna prilika za otvaranje novim zamislima; gotovo je sigurno da ćete čuti nešto novo, nešto što ste do sada propustili zamijetiti. Večeri s Adrianom uvijek su vrlo zanimljive i prate se “bez daha”. Priključite se!

 

KLIK ZA UPISNU STRANICU WEBINARA

 

0

Bilo bi mi drago čuti vaše mišljenje, pitanja ili komentare članka kojeg ste upravo pročitali...


Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.