Kao nikad do sada…

Posljednjih mjeseci ritam tečajeva, predavanja i raznih drugih aktivnosti gotovo je nevjerojatan. Trenutno se nalazim na Rogli, na sedmodnevnom naprednom tečaju iz programa Integralne meditacije (na fotografiji je pogled iz dvorane za meditaciju). Nakon toga slijedi radionica “Intuicija” u Ljubljani, koja je mjesecima unaprijed rasprodana (300 polaznika), zatim još dva osnovna tečaja Integralne meditacije (Zagreb i Ljubljana), te kao finale duge i plodne sezone koja traje od jeseni prošle godine, potpuno nova, do sada nikad održana trodnevna radionica “Proboj” u petom mjesecu (također na Rogli; do sada ima +150 prijavljenih, ali ima još nešto mjesta u hotelu, pa ako ste zainteresirani, požurite, jer ćemo vjerojatno vrlo brzo zatvoriti prijave zbog nedostatka prostora).

Zbog svega toga, u četvrtom mjesecu neću održati uobičajeni besplatni webinar u sklopu projekta “Večer s Adrianom”. Međutim, već sada mogu najaviti da ću početkom petog mjeseca održati webinar o programu ljetne upaje – preventivne mjere iz područja jyotisha. U anketama koje su mnogi od vas ispunjavali prilikom prijave za webinare često se mogao vidjeti prijedlog teme iz tog područja. Bit će mi drago ispričati vam nešto više i detaljnije o tome kako djeluju upaje (preventivne mjere) i kako ih možete na jednostavan način upotrebljavati u svakodnevnom životu. Odlična vijest je da će svi koji to žele krajem sedmog mjeseca moći naučiti posebne “meditativne” tehnike upaje, koje već godinama podučavam pod nazivim “Rasa tehike”. Učenje tih tehnika bit će organizirano u sklopu projekta sa zanimljivim nazivom “kripto-upaja”, a povodom ljetnog kriznog razdoblja kojeg sam opisao u jyotish analizi 2018. godina. U želji da u tome sudeluje što više ljudi, troškovi će biti doista minimalni. O svemu tome bit će riječi na webinaru u petom mjesecu, ali i u najavama i člancima koji slijede.

Do tada, iskoristite sve što vam život nudi, budite spremni na promjenu i, prije svega, neka ljubav bude glavna vodilja svih vaših misli i djela.

Adrian

0

Bilo bi mi drago čuti vaše mišljenje, pitanja ili komentare članka kojeg ste upravo pročitali...


Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.